Din vinliste er tom.

Søk produkt

×

Advarsel

Tilknytt VirtueMart-komponenten til et menypunkt

Vinum ble etablert i 2001 av Vinestor AS. Første medlem av Vinum teamet ble ansatt i 2002 og de første vinene introdusert til markedet senere samme år. Vinum har ofte valgt å gå sine egne veier i stedet for å selge viner som andre hadde valgt ut. Vinum ønsket å skape et tilbud til nordmenns voksende vintørst.

Vinums start var med kun en håndfull produsenter. Underveis vokste porteføljen, med både rimelige og vellagete viner som treffer et bredt marked, samt med mer karakterfulle viner fra sentrale appellasjoner og fra vinverdenens avkroker som er for dem som er opptatt av at vin skal reflektere hvor den kommer fra – at den skal vise sitt terroir. På mange måter har Vinum vært med på å skape et marked for viner som i utgangspunktet ikke er så kjente.

Vinum er i dag et selskap bestående av en portefølje fra både store og velkjente vinområder, til små områder som ikke er så kjent for nordmenn flest. På denne måten representerer vi flere aspekter fra vinverdenens paletter.

Vi er godt representert på både Vinmonopolet og i restaurantmarkedet, og tilbyr noe for enhver smak.

Har du noen spørsmål om vår portefølje, ta gjerne kontakt med oss på e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.