Din vinliste er tom.
×

Advarsel

Tilknytt VirtueMart-komponenten til et menypunkt
Domaine La Soufrandière og Bret Brothers

Pouilly-Vinzelles 2017

Land: Frankrike

Region: Burgund

Type: Hvitvin

Druer: 100% Chardonnay

La Soufrandiere

Karakteristikk: Strågul farge. Intens duft av fersken og aprikos, med hint av mineraler. Smaken er frisk og rik, med god konsentrasjon og lengde. Prøv den til retter av fisk og skalldyr, for eksempel stekt eller grillet, hvitt kjøtt.

Om vinen: Jordsmonnet består av kalkholdig leire. Manuell innhøsting av druer fra 31-50 år gamle vinstokker i climat Les Quarts i Vinzelles. Kun naturlig gjær. Temperaturkontrollert og lang gjæring på 228 liters fat, 11 mnd fatlagring. Denne vinen er laget av unge stokker fra vinmarken Les Quarts. Ofte er det den mest tilgjengelige av deres viner som ung.

Om produsenten: Familien Bret har vært eiere av La Soufrandière siden 1947, da bestefaren til brødrene Jean-Guillaume og Jean-Philippe kjøpte denne eiendommen i Pouilly-Vinzelles, den sydligste appellasjonen i Maconnais. På det tidspunkt var der kun 1 ha med vinmarker. Over tid kjøpte han, og siden sønnen Jean-Paul, opp ledige naboparseller. Da yngste generasjon overtok eiendommen i 2000, var der drøyt 4,5 ha med vinmarker. På det tidspunkt var La Soufrandière også frigjort fra det lokale kooperativet, slik at 2000-årgangen i sin helhet ble vinifiert og tappet av familien Bret. (Les Mer...)

Produsentens hjemmeside: www.bretbrothers.com/en/

Passer til:

Fisk

Lyst kjøtt

Skalldyr

Fylde:
Friskhet:
Sødme:
Inneholder sulfitter
Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger.
Nærmere informasjon finner du her
Vinmonopolpris:369.90 ink mva
Horecapris:299.94 eks mva

Vinmonopolnummer: 603601
Utvalg Vinmonopolet: BU
Str: 0,75 L
EPD-nr: 2702314
Alkoholnivå: 14,0 %
SAP-nr: 9031836