Våre Viner
- Musserende Vin
- Perlende Vin
- Hvitvin
- Rosévin
- Rødvin
- Søtvin
- Hetvin
- Annen brennevin
La Stoppa
La Stoppa har tilhørt Pantaleonifamilien siden tidlig 70-tall, og de 30 ha med vinmarker drives i dag av Elena Pantaleoni, sammen med den eminente Giulio Armani.
Allerede fra tidlig 90-tall har dyrkingen vært økologisk, med fokus på å lage tradisjonelle viner: å beholde plantene som 'alltid' har vært her (mange av dem ble innført fra Bordeaux på 1800-tallet) og å lage de vinene som 'alltid' har vært laget. Det betyr ikke at de unngår moderne virkemidler (som barriques og temperaturkontroll), men at disse er midler til å lede vinen frem til full modenhet, snarere enn å modifisere den på en uønsket måte. På den annen side unnlater man ikke å dykke dypt i tradisjonen: La Stoppa er en av de fremste produsentene av såkalt oransjevin, skallmasererte hvitviner. I kjelleren foregår vinifikasjonen (gjæring, maserasjon) på temperaturkontrollert stål, mens lagringen foregår for de fleste rød- og oransjevinenes vedkommende på brukte barriques og store eikeliggere.
Produsentens hjemmeside: www.lastoppa.it
PRODUKTNAVN
ÅRGANG
TYPE
PRODUSENT
STR.
PRIS
VINLISTE