Din vinliste er tom.
×

Advarsel

Tilknytt VirtueMart-komponenten til et menypunkt
Jean Foillard

Fleurie 2015

Land: Frankrike

Region: Beaujolais

Type: Rødvin

Druer: 100% Gamay

Karakteristikk: Tiltalende og elegant duft med innslag av blomster og røde bær. Rik og saftig smak, dyp og aromatisk med flott konsentrasjon. Lang. Serveringsforslag: Den nærmeste storbyen til Beaujolais er Lyon, tradisjonelt Frankrikes mathovedstad. Regionen har et typisk generøst kjøkken, kall det gjerne rustikt, men da i en positiv forstand. Til et slikt kjøkken er Beaujolais ypperlig

Om vinen: Jordsmonn preget av hard, rosa sandstein. I praksis økologisk dyrkning, dvs fravær av sprøytemidler og kunstgjødsel, og manuelt arbeid (ploging) i vinmarken. Karbonisk maserasjon som starter ved å kjøle ned druene til mellom 4 °C og 7 °C. Gjæring/maserasjon varer i 3 til 4 uker før vinen overføres til brukte fat for videre lagring i 6 til 8 mnd før flasketapping.

Om produsenten: Jean og Agnes Foillard holder til i Morgon, en av de viktigste cruene i Beaujolais. Her eier de 7 ½ ha med vinmarker, i tillegg til 4 ½ som de disponerer gjennom andre arrangementer. I Morgon har domainet vinmarker i 6 ulike lieu-dits, hvor de viktigste er Côte du Py og Corcelette. (Les Mer...)

Inneholder sulfitter
Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger.
Nærmere informasjon finner du her
Vinmonopolpris:344.90 ink mva
Horecapris:279.94 eks mva

Vinmonopolnummer: 1202601
Utvalg Vinmonopolet: BU
Str: 0,75 L
EPD-nr: 4013421
Alkoholnivå: 14,5 %
SAP-nr: 9043883