Din vinliste er tom.
×

Advarsel

Tilknytt VirtueMart-komponenten til et menypunkt
Denavolo

Dinavolino 2018

Land: Italia

Region: Emilia-Romagna

Type: Hvitvin

Druer: 25% Malvasia di Aromatica Candia 25% Ortrugo 25% Marsanne 25% Annet

Karakteristikk: Lys orange farge, med aromatisk og tiltalende duft av krydret, eksotisk steinfrukt og hint av appelsinskall og korianderfrø. Saftig og fyldig smak med flott syre, god konsentrasjon og lang, tørr ettersmak. Prøv den til oster, kylling, pastasalater.

Om vinen: Økologisk dyrket, manuell ploging uten bruk av sprøytemidler. 2015-årgangen er noe annerledes enn de foregående. Siden det var så varmt, ble det ikke laget den enkleste vinen, Catavela, dette året, og disse vinmarkene ble da blandet inn. Druene kommer fra tre forskjellige plotter, ene plotten ligger på 350-400 meter over havet, de to andre fra yngre stokker ligger på 500 og 600 meter over havet. Here er det en salig blanding av druer; Malvasia di Candia Aromatica, Ortrugo, Marsanne, Trebbialo, litt Santa Maria, og Sauvignon Blanc fra yngre stokker og en ukjent gammel lokal drue. 50% av druene har blitt avstilket og lagt på skallkontakt i opp til åtte måneder, 25% har fått skallkontakt i 6 dager, mens 25% har blitt direkte presset. Stedsegen gjær, ingen filtrering, og ingen svovling.

Om produsenten: Giulio Armani har i flere tiår vært vinmaker på La Stoppa, i Colli Piacentini helt vest i Emilia Romagna. I det samme området har han sitt eget hjertebarn: Denavolo. Hans prosjekt er ueikete og friske oransjeviner – skallmasererte hvitviner – fra høytliggende vinmarker. (Les Mer...)

Passer til:

Ost

Lyst kjøtt

Inneholder sulfitter
Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger.
Nærmere informasjon finner du her
Vinmonopolpris:249.90 ink mva
Horecapris:203.94 eks mva

Vinmonopolnummer: 9380501
Utvalg Vinmonopolet: BU
Str: 0,75 L
EPD-nr: 2434959
Alkoholnivå: 11,5 %
SAP-nr: 9021276