Din vinliste er tom.
×

Advarsel

Tilknytt VirtueMart-komponenten til et menypunkt
Domaine des Entrefaux

Crozes-Hermitage 2018

Land: Frankrike

Region: Rhône Nord

Klassifikasjon: AOC

Type: Rødvin

Druer: 100% Syrah

Karakteristikk: Frisk og tiltalende parfymert duft av mørke bær og hint av pepper. Saftig og generøs i munnen med ren og ung fruktighet, delikate tanniner og fin syre. God konsentrasjon og lengde. Den saftige og tiltalende fruktigheten gjør vinen svært anvendelig til mange typer kjøtt.

Om vinen: Vinmarkene til denne cuvée classique ligger i kommunene Beaumont-Monteux, Chanos-Curson, Mercurol og Pont de l’Isère. Jordsmonnet er en blanding av alpine elveavsetninger med småstein, og kalkholdig leire. Alt arbeid i vinmarken er tilnærmet økologisk, uten bruk av ugressmidler, kunstgjødsel og syntetiske produkter. Manuell innhøsting av druene, 100 % avstilking, kun naturlig gjær, to til tre ukers maserasjon i betong, deretter 12 mnd lagring på tank (10 %) og barriques/foudres (90 %).

Om produsenten: Domaine des Entrefaux i Crozes Hermitage ble startet i 1978, da Charles-Jean Tardy gikk ut av kooperativet Caves des Tain. I dag drives domainet av sønnen François. Med ham kom overgangen til økologisk dyrking, og med en vinifikasjonen som satser på bruk av naturlig gjær. (Les Mer...)

Passer til:

Storfe

Småvilt og fugl

Storvilt

Inneholder sulfitter
Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger.
Nærmere informasjon finner du her
Vinmonopolpris:246.90 ink mva
Horecapris:201.54 eks mva

Vinmonopolnummer: 5180201
Utvalg Vinmonopolet: BU
Str: 0,75 L
EPD-nr: 2191963
Alkoholnivå: 13,0 %
SAP-nr: 9031817